Hakunge Säteri AB söker maskinförare inom skog och lantbruk

Hakunge Säteri AB växer och söker nu en erfaren maskinförare inom skogs- och jordbruk

Vi har idag en Ponsse Dual som är en kombinerad skotare/skördare samt en 15-tons och en 23-tons grävmaskin. Huvuddelen av arbetet sker inom affärsområde skogsbruk, övrig tid består av arbete inom företagets övriga affärsområden fastigheter och jordbruk.

Hakunge Säteri AB förvaltar och utvecklar fyra gårdar i östra Vallentuna, 3 mil norr om Stockholm: Hakunge Säteri, Stora Karby Gård, Målsta Gård och Stora Benhamra Gård. Bolaget bedriver jordbruk och skogsbruk samt en omfattande fastighetsverksamhet med ca hundra hyresgäster. Gårdarna omfattar ca 1000 hektar skog och 350 hektar växtodling, främst vete, vall och raps.

 

Tjänsten kan till viss del anpassas efter intresse och kompetens. 

 

Vem söker vi?
Vi söker dig som gillar ett omväxlande arbete. Som person är du ansvarstagande, driftig, noggrann och strukturerad. Du kan arbeta självständigt eller i team och inte vara rädd för att hugga i. 

Övertid på kvällar och helger kan förekomma. 

B-körkort är ett krav. 

 

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder en härlig gårdskänsla, en modern maskinpark med främst John Deere traktorer och GPS-styrning, eventuellt bostad och bil, samt jakt om intresse finns. På gården finns även ett mycket fint traktordrivet mobil sågverk som kan användas om kunskap finnes. 

Lön och tillträde enligt överenskommelse.

 

Skicka din ansökan till christian@hakunge.se

eller ring Christian på tel. 073-633 25 67

 

Välkommen med din ansökan.